18 Δεκεμβρίου, 2011

ΔΥΟ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ..........

 ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ......
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΗΛΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΚΟΣΠΙΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΙΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ..... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΟΟΟ ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΙΠΑ ΤΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΡΑΒΕΙΟ.....ΕΕ???? ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ!!

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΑΛΛΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ...... ΕΓΩ Η ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ (ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΗ) ΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΠΗΛΟ ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΡΑΓΙΣΕ ΔΕ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΧΟΡΕΥΕ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΠΑΓΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΡΙΕΣ ΕΕΕΕΕΕ ΛΕΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΕ ΟΥΤΕ ΦΟΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΛΑ ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ...

ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΤΡΕΛΑ ΠΕΡΝΩ ΤΟΤΕ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΑ
 ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΛΟ ΚΟΠΙΔΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΤΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟ ΟΧΟΥΥΥΥ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΗΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΦΙΛΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
ΣΑΣ ΕΠΡΙΞΑ ΕΕΕ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...

26 σχόλια:

  1. Τρίτωσε το κακό τώρα...μην στεναχωριέσαι...όλοι έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας...και εμένα ο πηλός δεν μου κάθεται...τι να κάνουμε δεν μπορούμε να είμαστε τέλειοι παντού :))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ, τι γκρινιάζεις; Μια χαρά είναι οι κατασκευές σου, δεν ξέρω αν το δέντρο είναι σεισμόπληκτο, στη φωτο πάντως δείχνει πολύ όμορφο. Και το χωριό επίσης ωραίο κι' ας σε κούρασε τόσο η κούτα!!!!!!
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχικά αυτό που βλέπω μ αρέσει!!! Με το πηλό καί εγώ μάλλον έχω τσακωθεί καί δέν το ξέρω... Προσπάθησα να φτιάξω ένα καράβι καί αφού σπάσανε τα νεύρα μου τελικά το έκανα με χαρτόκουτα καί το έντυσα με γυψογάζα πάντως το έφτιαξα...κάποια στιγμή θα το ανεβάσω καί θα δείς καί το δικό μου ...κατόρθωμα χαχαχα. Καλό σου βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το δένδρο σου μου αρέσει. Φαντάζομαι πόσο ταλαιπωρήθηκες για όλα αλλά αν είσαι στην αρχή ετσι συμβαίνει πάντα. Οποιος παθαίνει μαθαίνει. Μου εχει συμβεί απειρες φορές. Και νομίζω ότι φταίει επειδή ασχολούμαι με πολλά. Καλό σου βράδυ!! Καλές γιορτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ, ευχαριστώ,ευχαριστώ! για τα συγχαρητήρια καλέ λέω
    Μπορώ να μην το διαβάσω όλο αφού απολαμβάνω την αφήγηση των περιπετειών σου;
    Τελικά Βουλάκι μας αρέσουν τα δύσκολα!!!
    οσο για το σεισμόπληκτο,κρίμα που κατήργησαν το ΤΑΣ (Ταμείο ΑΠοκατάστασης Σεισμοπλήκτων) θάπαιρνες και δάνειο αποκατάστασης,χαχαχα
    Πόσο σε καταλαβαίνω, δε λέγεται!
    Στο δέντρο μάλλον θάθελε λιγότερες σειρές.
    Πάντως χαίρομαι που δε το βάζεις κάτω και προσπαθείς,όλες μία απο τα ίδια είμαστε μη σκας.
    Φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ..ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙ ΝΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ!!!!!!!ΕΣΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλέ τι κακό σε βρήκεεεεεε?
    Πλάκα κάνεις?? Το δεντράκι σου είναι πολύ όμορφο και το χωρίο είναι πολύ όμορφο!!!!
    Όσο για τον πηλό δεν μπορώ να καταλάβω ,τι πήγε στραβά!!!!! Πάντως δεν είσαι η μόνη που χει κάποια ατυχία.... Όλα καλά, δεν το βάζουμε κάτω και ξανα προρπαθούμε!!!! Φιλάκια πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. apo ta lathi mas mathanoume kai tous peiramatismous...ton pilo den ton exw doulepsei polu kai den kserw alla to ekanes me kafe pilo?i idea sou auti gia to xristougenniatiko xwrio tha itan wraia kai pio eukoli me afrwdes uliko...filia polla kai makria i gantemia...ksou ksou...wraio to spitaki sou filia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παίρνω κι εγώ τα συγχαρητήρια!Το διάβασα ΌΛΟ κυρία!!!Οχι ότι σκαμπάζω και πολλά από πηλό αλλά νομίζω ότι ήθελαν τρίψιμο μα γυαλόχαρτο ή ψιλό σύρμα κουζίνας τα αστέρια σου για να λειαθούν και να ισιώσουν.κατα τ'άλλα μ'αρέσουν πολύ όσα έφτιαξες!!!Απορία:πόσο πιο φιλικός καλέ να γίνει ο πηλός μααζί σου;στην προηγούμενη ανάρτηση έφτιαξες άπειρα πήλινα ρόδια!!Μήπως υπερβάλλλεις;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλενάδα έγιναν σούπερ!καλέ πόσα έφτιαξες;και του χρόνου με υγεία!Όσο για το δέντρο έχω συνταγή με μπισκότα, άν δεν σ αρέσει μπορείς να το φάς!
    http://elenfly.blogspot.com/2010/12/cookies-xmas-tree.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλώς σε βρήκα!!! Νομίζω πως είναι πολύ ωραίο το δεντράκι σου απλά νομίζω πως στραβωσανε τα αστεράκια καθώς στεγνωνανε η κάνω λάθος? Πάντως για τις γωνίες λίγο γυαλόχαρτο όπως γραφεί η Διασκέσις πιο πάνω η απλά πριν στεγνώσει ο πηλός τον λειαίνεις με βρεγμένα χέρια.Δεν ξέρω αν σε βοήθησα πάντως όλες μας έχουμε κάνει και εξακολουθούμε να κάνουμε πολλά λάθη. Έξαλλου από αυτά μαθαίνουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάνω απ' όλα η προσπάθεια μετράει αν και είναι γεγονός ότι στα δικά μου μάτια φαίνονται μια χαρά τα εργα σου. Ομολογώ ότι το δεύτερο έργο ήθελα να το κάνω κι εγώ αλλά το άφησα ...για του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλέ μια χαρά είναι.Εγώ το είχα κάνει πέρσι με κερί http://all-about-arts-gr.blogspot.com/2010/12/blog-post_08.html και ,ετά με χαρτί σάντουιτσ http://all-about-arts-gr.blogspot.com/2010/12/blog-post_30.html (πανεύκολο και γρήγορο).Κ του χρόνου να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ!!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ... ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ!!! ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χχχχχαααααααααααααα την ξαναδιαβασα!!!!
    Βουλιτσα μου ολα θα σου πανε καλα....με τετοια καρδια που εχεις και κυριως ΕΠΙΜΟΝΗ...καποια μερα θα ανταμειφθεις!!!!
    Μη το βαζεις κατω!!!
    Μην αλλαξεις,μεινε οπως εισαι .....αυθεντικη και ειλικρινης.

    -Τις παρατηρησεις μου θα στις πω σε μειλ αν θελεις...Μικροπραγματα πρεπει να προσεξεις...

    Σου στελνω την αγαπη μου misirlou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε Γειτόνισσα, έχεις δαμάσει άλλα κι άλλα και σε πτόησε ο πηλός;;; Δε το πιστεύω, μάλλον ήταν η στιγμή! Εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ! Από την άλλη βέβαια ο πηλός δεν είναι και το υλικό που ξέρω να το χρησιμοποιώ και πολύ καλά. Οι εξειδικευμένες φίλες μας θα σου δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές και τη σοφία τους! Πάντως, μπορεί εσένα να σε εκνευρισαν τα εργάκια σου, αλλά εμένα η ανάρτησή σου μου έφτιαξε το κέφι! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σου εβγαλε την πιστη ο πηλός , αλλα δεν το βαζεις κατω!Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αχ, τι παραστατικά και ευχάριστα γράφεις, πραγματικά! Θα έλεγα να παθαίνεις πιο συχνά αναποδιές για να μας τις περιγράφεις, αλλά μάλλον δε θα χαρείς με τέτοια ευχή! Πάντως κι εγώ έχω "θάψει" κατά καιρούς κατασκευές, ή τις έχω ανακυκλώσει με κάποιο τρόπο! Πάντως, νομίζω οι πειραματισμοί με διαφορετικά υλικά μας κάνουν να τα καταλάβουμε καλύτερα, αλλά οι αστοχίες θέλουν όντως βαθιές αναπνοές... Στο πρόγραμμα είναι - τι να κάνεις!!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάθε αρχή και δύσκολη που λένε. Βέβαια από τις φωτογραφίες δε φαίνεται και καμιά σπουδαία αποτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τι διασκεδαστική ανάρτηση!
    όλοι τα ίδια παθαίνουμε, μη μασας!
    και είναι όμορφο το αποτελέσμα,
    οπότε...
    ουδεμία γκαντεμιά!
    καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πάντως, κι εγώ νομίζω πως μια χαρά είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλώς σε βρίσκω!!!
    Και έπεσα πάνω σε μια από τις πιο όμορφες και γλυκές αναρτήσεις πιστεύω. Τι ωραία που περιέγραψες την περιπέτειά σου!!!
    Εμένα πάντως της άσχετης, μου φαίνονται πάρα πολύ ωραία αυτά που έφτιαξες. Και του χρόνου (χωρίς περιπέτειες)
    Καλά Χριστούγεννα σου εύχομαι, να τα χαρείς με την όμορφη οικογένειά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αποτυχίες;;; Πλάκα μου κάνετε; Εγώ αυτά ποτέ δεν θα μπορούσα να τα φτιάξω! Καλώς σας βρήκα κι εγώ, θα σας παρακολουθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαχαχα!!! Τα διάβασα!!! Πλάκα είχαν... Σιγά, δεν ήταν και τραγικά.
    Για τον πηλό: αν δεν ραγίσει από χίλιες πλευρές, αλλά μόνο από 5-6 (χαχαχα) όταν έχει στεγνώσει, πέρασέ το με τα δάχτυλα μία στρώση ξυλόστοκο... Προσπάθησε να είναι ομοιόμορφη η στρώση σου, γιατί άμα στεγνώσει δεν γυαλοχαρτάρεται εύκολα όπως ο πηλός. Για να μην στραβώσει το έργο σου μπορείς να το στεγνώσεις πάνω σε γυαλί και να το γυρίζεις συχνά για να στεγνώσει από όλες τις πλευρές. Εμένα το δεντράκι μ'αρέσει...
    Για τα σπιτάκια, χαχαχα, κι εμένα μου έχουν γίνει έμμονη ιδέα και δεν έχω καλό κόφτη, αλλά ψήνομαι να την κάνω την κατασκευή. λΟταν την κάνω θα σου πω εμπειρίες...χαχαχα Φιλιάά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!
    ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!!!!
    ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΟΣΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΗΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΝΑΝΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!!!!
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟ ΚΟΠΟΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΜΑΚΕΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΚΙ ΕΓΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΩ, ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ!!!!!!!
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!
    ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ!!!!!!!!!!!
    ΧΟΧΟΧΟΧΟΟΧΟΧΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τελείωσα επιτέλους τον σπαγγοχιονάνθρωπο μου. έλα να δεις http://all-about-arts-gr.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή