01 Φεβρουαρίου, 2011

ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ ΑΠΟ ΥΦΑΣΜΑ

 ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ! Λοιπόν πέρασα ένα σαββατοκύριακο (όχι αυτό αυτό το πέρασα κοιτώντας ταινείες χαχαχα) ψάχνωντας στο youtube βιντεάκια με mix media ξετρελάθηκα κόλλησα δεν ξεκόλαγα με τίποτα!!     Είδα πολλά κάπου είδα αυτές τις παπαρούνες στις οποίες εχω αδυναμία μου άρεσαν πολύ πολύ στο βιντεάκι χρησιμοποιούσε κάποια συγκεκριμένα υλικά ούτε που τα θυμάμαι!  Μου μπήκε η ιδέα και λεώ ας το δοκιμάσω ....
 Έκοψα πρώτα πρώτα τα κομμάτια  άπο ύφασμα συγκεκριμένα άπο μια υφασμάτινη τσάντα μη χαλάσω και τίποτα αφού ήταν δοκιμή να δώ πρώτα αν πετύχει! Κύκλους για τισ παπαρούνες και λωρίδες για τους κορμούς και για τα φύλλα.
 Ανακάτεψα την φιλενάδα όλων μας ατλακόλ γενικήσ χρήσης με χρώμα και λίγο νερό ..
(το λάθος ήταν οτι έκανα πολύ μείγμα και το λυπήθηκα και τα έκανα όλα κόκκινα αντι να κάνω πράσινα τα φύλλα και τον κόρμο .Δεν έγινε και τίποτα βέβαια το χρωμάτισα μετά). Τα άφησα να στεγνώσουν και αυτά σκλύρηναν τα είχα βάλει σε πλαστική σακούλα για να ξεκολάνε εύκολα. ΤΑ υλικά μου γνωστά και εύκολα και πέτυχαν την σκλύρινση του υφάσματος μια χαρά..!
 Τα λουλούδια τα στριφογύρισα λίγο για να τουσ δώσω σχήμα. Και έτσι να μην τα βάλετε απο την άρχη απλά να τα βουτηξετε στο μείγμα και μέτα ανακατεμένα να τα τοποθετήσετε κάπου δεν έγινε και τίποτα ξεκολάνε  όταν στεγνώσουν και τα τοποθετήτε όπωσ θέλετε!


 Το στριφογύρισμα που έλεγα!
 Στην αρχή έβαψα τον καμβά γαλάζιο εμένα μου άρεσε πόλυ αλλά μου είπαν ότι δε θα ταιριάζε εύκολα στο χώρο και το άλαξαα αν και συνεχίζει και μάρεσειιι ετσι ευτυχώς το έβγαλα φότο να το χώ έτσι..





 Και να τελειοποιημένοιι .......Τι λέτεεεεεε..........