05 Δεκεμβρίου, 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ......

 Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΙΑΤΕΛΑ ΜΑΣ ΤΟΥ 2011

Η ΠΙΑΤΕΛΑ ΤΟΥ 2010
 ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟ                                                                                                                                       ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΕΝ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΟΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΞΕΚΟΛΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΕ                                                                        ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΦΟΤΟ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ
ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΣΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΧΤΙΖΑΝΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΚΡΕΜΙΖΟΤΑΝ
ΑΛΛΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΚΛΑΨΨ


16 σχόλια:

  1. είναι πολύ όμορφη!ξυλόκολλα!πιστευω είναι το καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα! Πολύ όμορφες οι πιατέλες σου και όσο για το πώς θα κολλήσεις το κουκουναρόδεντρο, είναι πολύ απλό: Με ατλακόλ χωρίς να την αραιώσεις, όπως είναι αδιάλυτη. Χρειάζεται όμως αρκετές ώρες μέχρι να το κάνεις γιατί πρέπει να το στερεώνεις σε κάθε πλευρά μέχρι να στεγνώσει εντελώς η κόλλα. Κόλλησα αρκετά κουκουνάρια μ' αυτό τον τρόπο πέρσι σ' ένα στεφάνι ξύλινο κι είναι ακούνητα στη θέση τους μέχρι φέτος! :) Είχα δοκιμάσει κι εγώ θερμόκολλα και μετά από λίγο έπεφταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφες οι πιατέλες..καλή επιτυχία με τα κουκουνάρια..σαν ιδέα σκίζει..φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή βδομάδα!Δοκίμασε με ξυλόκολλα ή σιλικόνη...Ελπίζω να τα καταφέρεις γιατί είναι όμορφη η ιδέα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και εγω ξυλοκολλα θα εβαζα!!!! υπεροχες οι πιατελες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελειες ιδέες!!
    Ειδικά το κουκουναρόδεντρο μου άρεσε πολύ και θα το προσπαθήσω. όπως είπε η Μαίρη ,η ατλακολ κολλάει σταθερα αλλά θέλει την ώρα της.Προσπάθησε να τα σφηνώνεις το ένα μέσα στο άλλο και να βάζεις και την κολλα μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ πάλι θα έφτιαχνα ένα σκελετό για τις κουκουνάρες, ένα χαρτόνι τυλιγμένο σαν χωνί για παράδειγμα και παραγεμισμένο με εφημερίδες για να έχει βάρος....έτσι θα κολλήσουν ευκολότερα. Πάντως πολύ ωραία ιδέα, φτιάξτο οπωσδήποτε, θα γίνει φοβερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχες οι πιατέλες σου, το κουκουναρόδεντρο το καλύτερο απ' όλα!!!! Θα το καταφέρεις εσύ, πού θα σου πάει....
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ωραία ιδέα με τα κουκουνάρια. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ εχω κολλήσει με σιλικόνη και όλο μου ξεκολλάνε. Αλλά θα το φτιάξω και εγώ, μου αρέσει πολύ. Καλή σου εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφες οι πιατέλες.Θα μπορούσες να βάλεις πηλό και να μπήξεις τα κουκουνάρια..σίγουρα δε πρόκειται να πάνε πουθενά έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το κουκουναρόδεντρό σου υπέροχη ιδέα. Συμφωνώ με ατλακόλ, ή βενζινόκολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν πέσει η σκεπή και πλακώσει τον Αγιο Βασιλη θα σημαίνει οτι η σιλικόνη δεν κολλάει κουκουνάρια!Τι θέλει να πει ο ποιητής; οτι απόψε την ίδια δουλειά έκανα κι εγω για πολύ λιγότερα φυσικά και όχι ολόκληρα κουκουνάρια,αλλά φλούδια (μία σκεπή για τον Αγιο)Πάντως πράγματι είναι πολύ δύσκολο να εφαρμόσουν και να κολλήσουν στέρεα,στην περίπτωσή σου θα δοκίμαζα με εσωτερικό σκελετό.
    Καλή επιτυχία και φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ ωραία ιδέα για το δεντράκι. Μήπως αν χρησιμοποιούσες ενα κώνο από φελιζόλ για βάση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ όμορφες οι συνθέσεις σου εγώ πάντως, από πέρυσι, όταν βλέπω κατασκεύες με σπάγγο σκέφτομαι εσένα! Όσο για το κόλημα στα κουκουνάρια για δοκίμασε την κόλλα μονταρίσματος της vison είναι σε σωληνάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κοριτσια ευχαριστωω για τις ιδεες σας και σας παρακαλωωωω οποια το προσπαθησει να μας το δειξει να παρω θαρρος να το ξαναφτιαξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ομορφη ιδέα !!Θα γίνει πολύ ιδιαίτερη η σύνθεση!!Και γω πιστεύω ότι θέλει κάποια εσωτερική υποστήριξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή